Vejledninger

Sådan bruges profildelingsfunktion på din Galaxy S6

Samsung har inkluderet mange innovative og avancerede funktioner i sit nye medlem af Galaxy-familien, Galaxy S6. Profildelingsfunktion er en af ​​dem, der giver brugerne mulighed for at dele profiloplysninger såsom fotos, meddelelser og andre med andre mennesker. Men for at bruge denne interessante funktion først skal den aktiveres. Her vil vi diskutere alle trin til brug af profildelingsfunktion på din Galaxy S6.

Galaxy S6 tip og tricks, skal spille spil til Galaxy s6 og mere diskuteres også på vores side.

Se også - Sådan løses problemet med overophedning af Galaxy S6

En meddelelsesmeddelelse om profildeling vises, når enheden tændes for første gang, eller efter at en nulstilling til fabriksdata er udført. Hvis du ser meddelelsesmeddelelsen om aktivering eller brug af profildelingsfunktion på din Galaxy S6, skal du fortsætte med følgende trin og aktivere funktionen:

> Træk skærmen ned fra toppen af ​​hjemmet ved hjælp af din fingerspids. Hvis du gør det, bliver meddelelsesmenuen bedt om dig.

> Tryk på Forbedret funktion for at fortsætte.

> Når informationen bliver bedt om dig, skal du klikke på Ok efter at have læst detaljerne.

> Vilkårene og betingelserne vises for dig, hvis det er første gang, funktionen bruges. Marker begge afkrydsningsfelterne "Jeg er enig i samlingen" og "Jeg accepterer vilkårene og betingelserne", og tryk derefter på knappen Enig.

> Giv noget tid til at bekræfte dit telefonnummer. En verifikationskode vil blive leveret til dig. Profildelingsfunktionen aktiveres, når koden er bekræftet.

> Tryk på Ok.

> Radioknappen ved siden af ​​TIL under profildeling vises grønt, når denne funktion er aktiveret. Tryk på Næste efter at have gennemgået oplysningerne.

Hvad skal jeg gøre, hvis pop op-vinduet Profildeling springes over af dig?

Hvis du savner pop op-skærmen til profildeling, men du vil bruge profildelingsfunktionen på din Galaxy S6, skal du følge trinene:

> Fra startskærmen på din Galaxy S6 skal du trykke på Kontakter.

> Tryk på Min profil under Kontakter.

> Nu skal profildeling trykkes.

> Træk kontakten til profildeling til højre. Det aktiverer funktionen.

> Når du har læst vilkårene og betingelserne, skal du trykke på Enig.

> Vent et stykke tid, indtil din Galaxy S6 er verificeret, for at denne funktion skal aktiveres.

Hvordan du kan dele profil med dine venner på Galaxy S6

Nu kender vi trinene til aktivering af profildelingsfunktionen. Nedenfor vil vi diskutere, hvordan du deler din profil med andre.

> På startskærmen på din Galaxy S6 skal du trykke på Kontakter.

> Dernæst skal du trykke på Min profil.

> Tryk på Rediger, som findes øverst til højre på skærmen (ud for Mere).

> På den skærm skal dine oplysninger som telefonnummer, navn, e-mail, adresse osv. Indtastes. Der er også mulighed for at tilføje et andet felt, når det kræves. Du skal trykke på knappen "Tilføj endnu et felt".

> Du bliver bedt om at tilføje endnu et feltskærmbillede, det felt, du vil tilføje, markerer afkrydsningsfelterne ud for dem. Tryk derefter på Tilføj for at fortsætte.

> Når du er færdig, skal du trykke på Gem. Det gemmer den nyligt oprettede delbare profil.

Enkel delingsfunktion på Galaxy S6

Den enkle delingsfunktion på Galaxy S6 giver os mulighed for at dele store filer på en lettere måde med venner og andre gennem kontakter. Denne delingsfunktion er tilgængelig i de fleste applikationer, herunder My Files, S-oversætter, S Health, Voice Recorder, Samsung Apps, Action Memo og Gallery.

Trin til at dele filer med din Galaxy S6s enkle delingsfunktion

> Fra startskærmen skal du trykke på Apps.

> Tryk på Galleri.

> Vælg det billede, du vil sende. Billedet kan vælges at dele fra kameraet, fanerne Flere eller Downloads.

> Du vil se delingsikonet nederst på billedeksempelskærmen.

> Tryk nu på ikonet Kontakter.

> Fra kontaktpersonen Alle skal du vælge de kontakter, som du vil sende billedet til. Afkrydsningsfelter er der ved siden af ​​kontakterne, du skal bare markere afkrydsningsfeltet.

> Tryk på Udført.

> Start fildeling ved at trykke Ok. En ting skal du vide, at der muligvis kræves ekstra gebyrer for fildeling via mobilnetværk. Det er bedre at kontakte din tjenesteudbyder og kontrollere det.

> Vent, indtil filerne deles fuldstændigt.

Se for mere hjælp