Vejledninger

Sådan skjuler du dine billeder på Google Fotos

Du må have ønsket flere gange, at du kunne skjule dine intime fotografier på din smartphone. Ønsker du at vide, hvordan du skjuler fotos i appen Google Fotos? Men med lanceringen af ​​den nye funktion kan du nu skjule fotos i Google Photos private mappe.

Med den automatiske sikkerhedskopieringsfunktion i Google Fotos får brugerne mulighed for at administrere deres fotografier dagligt. Selvom det måske giver den lethed, at alle dine billeder gemmes i Google-skyen, er der også byrden ved, at dine fortrolige billeder ved et uheld springer foran andre. Dette kan være en pinlig situation for dig. Derfor er der et stort behov for at beskytte dine billeder ved at skjule dem på Google Fotos.

Læs også: Sådan overføres automatisk optagede videoer og fotos fra Samsung Galaxy S5 til Google+

Arkiv –Google Fotos Privat mappe

Google Fotos-appen har lanceret en funktion kendt som Archive, som er tilgængelig for både Android- og iOS-enheder. Den bedste del af det er, at det er meget simpelt at bruge, og det gør det lettere for dig at administrere dine billeder på en mere privat måde.

Hvordan skjules Google Fotos fra galleriet?

  • Hvis du ønsker at gemme nogle billeder, men ikke ønsker, at andre skal se dem på din smartphone, kan du blot vælge de bestemte billeder i Google Fotos-appen.
  • Når du har valgt dem, kan du trykke på menuknappen. Denne knap er placeret i det øverste højre hjørne af appen.
  • Her vil du støde på en meddelelse, der siger "Arkiv". Når dette ikon dukker op i bunden af ​​skærmen, kan du klikke på det samme.

Ved at gøre dette, vil alle dine valgte fotos automatisk gå fra hovedfeeden til den private mappe i Google Fotos. Denne mappe er let tilgængelig for dig, og ingen andre kan se dine private billeder. Når du ønsker at få adgang til billederne, kan du gå til hovedmenuikonet i Google Fotos-appen. Fra menuen, der viser indstillingen Arkiv, kan du vælge den samme. Denne private mappe i Google Fotos åbnes, og du kan se fortrolige billeder. Desuden er alle dine billeder sorteret i kronologisk rækkefølge.

Det skal bemærkes, at gemme dine valgte billeder i arkivmappen i Google Fotos-appen blot skjuler dem og sletter dem ikke fra Google Fotos-kontoen. Arkiveringsfunktionen i Google Fotos-appen er primært designet med det formål at ødelægge Photos-appen. Du kan bruge det til din fordel ved at bruge det som en privat fotos i Google Fotos. 9to5 Google rapporterer, at fotos stadig vises på albummet og vises i søgeresultatet i appen Google Fotos. Derfor anbefales det, at den bedste måde at forhindre enhver uautoriseret eller utilsigtet bruger i at se dine intime billeder på er at slette dem for godt.

Læs også - Google Launcher fungerer ikke på Galaxy S8 - Sådan løses det