Vejledninger

Sådan gendannes iPhone 4S til fabriksindstillingerne med iTunes

En række iPhone-problemer kræver, at brugerne gendanner deres iPhones til fabriksindstillingerne. Dette betyder, at din telefon vender tilbage til sin oprindelige tilstand, da du havde afpakket den. Du skal oprette en sikkerhedskopi af alle vigtige data og filer på din telefon, inden du fortsætter med at gendanne din telefon. Når du gendanner din iPhone 4S, slettes alle tredjepartsapplikationer og data fra din enhed, hvilket efterlader dig med ren software til at begynde forfra igen. Problemer oprettet af korrupt software eller falske tredjepartsapps kan løses ved hjælp af en gendannelse. Dette trin kræver en computer. Hvis du ikke har en computer, skal du følge den anden metode til gendannelse af din enhed.

  • Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes installeret på din computer.
  • Fjern dit SIM- og SD-kort fra din telefon.
  • Start iTunes på din computer og tilslut derefter din iPhone 4S til den ved hjælp af en USB-forbindelse.
  • Din iPhones navn vises i øverste højre hjørne af iTunes. Klik på den, og klik derefter på fanen Oversigt.
  • Du har valget mellem at sikkerhedskopiere din iPhone 4S enten på iCloud eller iTunes. Afhængigt af det program, du er fortrolig med, skal du vælge den indstilling, som du vil sikkerhedskopiere din enhed på, og derefter klikke på "Sikkerhedskopiér nu".
  • Bemærk: Telefonen, der ikke svarer, kan have et problem med dette trin, og du kan muligvis ikke oprette en sikkerhedskopi til din enhed, før du gendanner telefonen.
  • Klik på knappen, der siger Gendan iPhone
  • Du vil se en pop op-boks, der advarer dig om, at alle dine data vil blive slettet, og hvis du virkelig vil fortsætte med gendannelsen eller ej. Klik på Gendan igen for at starte processen.

En statuslinje fortæller dig, hvornår processen er afsluttet. Når du er færdig, vil du bemærke en besked på din iPhone-skærm, der siger "Skub til opsætning". Fuldfør opsætningen, hvor du vil se muligheden for at gendanne de filer, du havde sikkerhedskopieret på iTunes eller iCloud. Fuldfør opsætningen og kontroller, om det problem, du stod over for, er løst.