Vejledninger

Sådan skjuler du din profil på Facebook

Facebook har mange forskellige fortrolighedsindstillinger, som du kan kontrollere, hvem der kan se dine indlæg. Ved hjælp af disse fortrolighedsværktøjer kan du være helt usynlig på Facebook, afhængigt af hvordan du konfigurerede din profil. Der er en måde at skjule din profil midlertidigt på Facebook, være usynlig, men fortsat være til stede på dette sociale netværk. Denne guide viser dig, hvordan du skjuler din profil på Facebook.

Du kan også læse: Sådan downloades videoer fra Facebook uden tredjepartsprogrammer

Sådan skjuler du din profil på Facebook

Hvis du vil skjule din profil for de andre, skal du følge disse seks trin:

Skjul dine fremtidige indlæg

Når du klikker på hængelåsikonet i øverste højre hjørne, får du en rullemenu. Klik på "Privatliv" og derefter på "Hvem kan se mine ting", som indeholder "Hvem kan se mine fremtidige indlæg". Denne mulighed skal altid indstilles til "Venner" eller "Brugerdefineret" - en speciel liste over venner, som du kan tilføje manuelt. Selvfølgelig kan du også vælge en mulighed - "Kun mig", i dette tilfælde kan kun du se dine indlæg.

Skjul indlæg fra fortiden

For at kontrollere, hvem der kan se indlæg, som du allerede har delt på Facebook, skal du fra den samme menu klikke på "Begræns tidligere indlæg" <"Begræns gamle indlæg" og bekræft handlingen ved at trykke på "Bekræft" -knappen.

Skjul dit navn fra søgningen

I den samme menu er der indstillingen "Hvem kan slå mig op?" hvor du kan fjerne den mulighed, som folk kan finde dig på Facebook ved hjælp af din e-mail-adresse eller telefonnummer.

Skjul dit navn fra søgemaskiner

Derudover kan du indstille, at ingen kan finde dig på Facebook, og i den samme menu (nedenfor) er der en mulighed, du kan deaktivere, hvis du ikke ønsker, at dit navn skal vises i søgemaskinerne. (Vil du have søgemaskiner uden for Facebook til at linke til din profil?). Klik på linket "Rediger" og fjern markeringen af ​​den givne mulighed.

Slå tagging fra

Du kan undgå, at nogen tagger dig på et foto eller i indlægget uden engang at spørge dig ved at ændre indstillinger i afsnittet "Tidslinje og taggingindstillinger". Find indstillingen "Gennemgå indlæg, venner tagger dig i, inden de vises på din tidslinje?" og tænd den. Derefter får du besked, når nogen prøver at tagge dig, og du har mulighed for at vælge, hvad der skal være på din profil.

Afslut alle applikationer

Ved hjælp af applikationer indsamler Facebook flere oplysninger om brugere. For at undgå dette skal du i menuen finde "Apps" og se på applikationer, som du er logget på, og afbryde dem.

Billedkilde: www.kuleuven.be

Du kan også læse: Sådan laver du animeret GIF fra YouTube-videoer