Vejledninger

Sådan skjules kontakter på iPhone

iPhones leveres ikke med nogen indbygget app, der kan bruges til at skjule kontakter på enheden. Desuden er der ingen yderligere funktion, der forhindrer, at der vises kontaktnavne på iOS-enheden. Dette sætter brugerne i meget problemer, da nogen kunne få adgang til deres kontakter, når de har passeret iPhone-sikkerheden. Men med de seneste tekniske fremskridt kan du nemt skjule kontakter på din iPhone. Her er en trinvis vejledning, der viser, hvordan du skjuler kontakter på iPhone.

Se også: Sådan sikkerhedskopieres kontakter på iPhone

Sådan skjules kontakter på iPhone: Kælenavne

En vigtig måde at skjule kontakter og dens detaljer på iPhone er ved at give et kaldenavn til kontakten. Derfor, når du giver et kaldenavn til kontakterne på iPhone, vil ingen andre, der kigger på din iPhone, ikke blive opmærksomme på en bestemt kontakt på nogen måde.

Du kan tilføje kælenavne til kontakterne på følgende måde:

Trin 1: Åbn appen Kontakter på iPhone.

Trin 2: Vælg den bestemte kontakt, som du vil skjule på telefonen. Du kan give det rigtige kaldenavn til det samme for at skjule det.

Trin 3: Klik på ikonet Rediger på hovedsiden i kontaktappen.

Trin 4: Når du har klikket, vil du finde et ikon som "Tilføj felt" i den nederste del af det samme.

Trin 5: I afsnittet Tilføj felt kan du trykke på ikonet "Kælenavn". Som et resultat vil det nye felt blive inkluderet i den bestemte kontakt på din iPhone.

Trin 6: Nu kan du rulle op på skærmen og skrive det ønskede kaldenavn, som du vil tilføje. Når du er færdig med det samme, kan du klikke på indstillingen "Udført" for at gemme det nye kaldenavn.

Efter at have gjort dette, vil din iPhone kun vise det bestemte kaldenavn for den givne kontakt. Selv under et indgående opkald eller en besked vises kun kaldenavnet, og det er derfor en god teknik at skjule kontakter på din iPhone.

Sådan skjules kontakter på iPhone: Spotlight-søgning

Hvis du ønsker at skjule kontakter på iPhone, kan du også tage nogle forholdsregler. For eksempel skal du altid prøve at deaktivere telefon- og kontaktmedlemmerne til at blive vist i søgeresultaterne på Spotlight-søgningen på din iPhone. Hvis denne funktion er aktiveret, kan enhver, der sniger sig, let spore en bestemt kontaktdetalje ved blot at skrive navnet på personen på Spotlight Search-ikonet.

Derfor kan du ved at deaktivere det samme forhindre chancerne for, at nogen søger efter en bestemt kontakt eller detaljer om det samme ved hjælp af Spotlight-søgefunktionen. Her er nogle enkle trin for at deaktivere Kontakter og telefonoplysninger, der vises i Spotlight-søgning-ikonet på iPhone:

Trin 1: Gå videre til indstillingerne på din iPhone fra telefonens hovedskærm.

Trin 2: Gå derefter til General. Her finder du muligheden Spotlight Search. Du skal klikke på det.

Trin 3: Når hovedskærmen i Spotlight Search vises, skal du søge efter kontakter. Hvis skyderen er tændt (som ved at ligne en grøn tablet), skal du trække skyderen for at få den til at slukke (ligner en hvid tablet). Dette vil simpelthen deaktivere kontaktoplysningerne fra at blive vist på Spotlight Search-ikonet fra nu af.

Trin 4: På en lignende måde, hvis du ikke ønsker, at nogen tilfældig person skal se dine telefondetaljer ved at bruge Spotlight Search-ikonet, skal du søge efter Telefon-ikonet på hovedskærmen og derefter også slå det fra.

Sådan skjules kontakter på iPhone: Skjult gruppe

Hvis ingen af ​​ovenstående løsninger fungerer fint nok for dig, kan du prøve en anden meget effektiv og sikker metode til at skjule kontakter på din iPhone. Du kan prøve at oprette en skjult gruppe eller en kontaktgruppe på iPhone, der er begrænset til adgang af andre end dig. Dette trick involverer at oprette en ny kontaktgruppe på din iPhone, derefter slette de eksisterende kontakter på din iOS-enhed og derefter tilføje de slettede kontakter tilbage i denne nye kontaktgruppe.

Her er enkle trin for at opnå det samme:

Trin 1: Ved hjælp af din personlige computer skal du gå til webstedet www.icloud.com og derefter logge ind på iCloud-kontoen.

Trin 2: Når du er logget ind på iCloud-kontoen, skal du gå til sektionen Kontakter.

Trin 3: Derefter skal du klikke på ikonet “+”, der vises i nederste venstre hjørne af skærmen. Her kan du klikke på ikonet "ny gruppe".

Trin 4: Den nye gruppe med titlen "Untitled Group 1" vises på din skærm.

Trin 5: Nu kan du indtaste det ønskede navn på din skjulte kontaktgruppe. Indtast derefter det samme, og klik på Gem. Dette vil gemme den nye skjulte kontaktgruppe til din iPhone.

Når du har oprettet en ny gruppe, vil dit næste trin være sletningen af ​​de bestemte kontakter, som du ønsker at skjule på din iPhone. Derefter kan du tilføje de samme slettede kontakter i den nyoprettede gruppe. Dette ville skjule kontakter på din iPhone, da gruppen nu kun kan få adgang til dig.

Sådan skjules alle kontakter på iPhone

Hvis du vil skjule alle kontakter på din iPhone, kan du følge nogle enkle trin som:

Trin 1: Åbn Kontakter på din iPhone.

Trin 2: Tryk på ikonet Grupper fra skærmens øverste venstre hjørne.

Trin 3: Klik nu på ikonet "Skjul alle kontakter", og vælg derefter Udført for at gemme ændringerne.

Dette trin skjuler alle dine kontakter på iPhone, og ingen vil kunne se det.

Kontakterne og telefonoplysningerne er vigtige for de fleste af os. Derfor er vi nødt til at beskytte det samme mod ubudne gæster med henblik på fortrolighed. Gå gennem disse trin for at skjule kontakter på iPhone.

Se også: Sådan løses problemer med frysning på iPhone 7 Plus